Şanlıurfa’da “Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” şiarıyla gençlere yönelik hizmetlerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Fatih Sultan Mehmet (Kasaptaşı) Parkı içinde bulunan Prof. Dr. Abdülkadir Karahan Kütüphanesini ziyaret ederek çeşitli sınavlara çalışan öğrencilere başarılar diledi.

Kütüphanede sessiz ortamda ders çalışma imkânı bulan gençlere kendi hayatından örnekler veren Başkan Beyazgül, hayatta başarılı olmanın yolunun çok ve düzenli çalışmaktan geçtiğini belirterek öğrencilere kendi çalışma prensiplerini belirmeleri gerektiğini aktardı.

Öğrencilere başarıya giden yolun çalışmaktan geçtiğini anlatan Başkan Beyazgül gençlere Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil’in “Gençlerle Başbaşa” adlı kitabını hediye etti. Gençlere herhangi bir isteklerinin olup olmadığını soran Başkan Beyazgül kütüphanelerin 24 saat açık olması talebinde bulunan bir gence gerekli çalışmanın yapılacağını aktardı.

Kente kazandırılan 11 kütüphanE ile gençlerin her zaman yanında olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Beyazgül’ün talimatlarıyla tüm eksikleri tamamlanan modern ve nezih birer mekân halini alan Hilvan ve Bozova Kütüphaneleri de faaliyete girerek öğrencilerin hizmetinde