Başkan Yavaş, Ankara'da bütün anketlerde çok büyük bir farkla önde olduklarını dile getirerek, “Bunu televizyonlarda izliyorsunuz. Artık televizyonlar sanki Ankara'da seçim yokmuş gibi, Ankara'nın görüntülerini bile vermez oldular. Bizler de belediye meclisinde çoğunluk sağlamak için özellikle dış ilçelere mutlaka seçimi kazanacak şekilde ağırlık veriyoruz.” diye konuştu.

Belediyeciliğin asla asfalt ve kaldırım yapmak olmadığını vurgulayan Yavaş, “Burada bacasız fabrika olarak bırakıp gittiğimiz turizm çalışmalarımız ben ayrılalı 15 yıl olmasına rağmen hala Ankara'nın ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinden binlerce turist geliyor ve burada ekmek yiyor, para kazanıyorlar. Özellikle eskiden kadınlar belki hanlar önüne çıkmazken şimdi turizm daha çok kadınlar üzerinden, onların emekleri üzerinden gidiyor. Bu projelerin aynısını şimdi Ankara'da da yapmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Beypazarı’na bir de müjde veren Yavaş konuşmasında şunları kaydetti:

“Biz Harmancık mevkiinden su getiriyoruz buraya. Başağaç mevkiinde su azaldı. Şu anda projesi yapıldı. Yaz aylarında inşallah ihaleye çıkıyor. Çamlıdere'den Ayaş, Güdül ve Beypazarı'na Polatlı'ya götürdüğümüz gibi su getirip artık Beypazarı'nda 50 yıl süreyle inşallah su sıkıntısı çekilmeyecek.”

“Artık biz mecliste azınlık istemiyoruz.” diyen Yavaş, uzattıkları eli tutacak belediye başkanlarına ihtiyaçları olduğunun altını çizerek şöyle konuştu:

“Çoluğunuzun çocuğunuzun geleceğini istiyorsanız, Beypazarı'nın daha da kalkınmasını istiyorsanız benim elimden tutan belediye başkanı seçeceksiniz. Seğmen Su’yun da bütün tesislerini ikinci dönemde Beypazarı'na getireceğiz. İstihdamı artırıcı ne varsa bütün ilçelerin tamamına yapacağız. Ancak o belediye başkanının bunu benden istemesi lazım. Bir şey söylemek istemiyorum, herkesin kendi takdiridir. Ama ortaya çıkacak sonuç mevcut belediye başkanının bir dönem daha devam etmesini sağlayacaksa onun vebali ona ve ona destek olanlara olacak. Açık açık söylüyorum. Onun için herkes elini vicdanına koyacak. Biz de doya doya hizmet edeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı