WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Yumaklı: 2024 yılında da çiftçimizin yanında olmaya desteklemeye devam edeceğiz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'de son 3 yılda 103 bin dekarlık alana Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında destek sağlandığını bildirdi.

Bakan Yumaklı: 2024 yılında da çiftçimizin yanında olmaya desteklemeye devam edeceğiz
Paylaş:

Bakan Yumaklı, Çanakkale'de son 3 yılda 103 bin dekarlık alana Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında destek sağlandığını belirtti.

Yumaklı, 2024 yılında da çiftçinin yanında olmaya, üreteni ve üretimi desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.