WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

UNRWA: Kıtlığın önlenmesi için yiyeceklerin şimdi kuzeye ulaşması gerekiyor

Birleşmiş Milletler Filistin Mülteci Ajansı (UNRWA), Gazze'nin kuzeyindeki durumun umutsuz olmanın da ötesinde olduğunu belirtti.

UNRWA: Kıtlığın önlenmesi için yiyeceklerin şimdi kuzeye ulaşması gerekiyor
Paylaş:

UNRWA'dan yapılan açıklamada, Gazze'nin kuzeyindeki durumun umutsuz olmanın da ötesinde olduğu vurgulanarak UNRWA'nın Gazze'deki Kıdemli Yardımcı Direktörü Scott Anderson'ın zorluklara rağmen hala çalışan UNRWA personeli ile tanışarak, Kamal Adwan Hastanesini ziyaret ettiği belirtildi.

UNRWA, hastaneye yakıt ve tıbbi malzemelerin teslim edildiğini ancak yardımın sadece küçük bir miktar olduğu bildirilerek "Kıtlığın önlenmesi için yiyeceklerin şimdi kuzeye ulaşması gerekiyor." denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```