Babacan, yarınlardan umutlu olduklarını belirterek, “Çünkü biz ve bizim gibiler aslında çok kalabalığız. Sayıca diğer herkesten daha fazlayız. İnşallah daha da büyüyeceğiz, daha da kalabalık olacağız. Yarınları hep birlikte, makul insanlarla kuracağız.” dedi.

Ülkenin makul insanları olduklarını söyleyen Babacan, “Bu ülkede kavgasız, gürültüsüz, huzur içinde yaşamak isteyen insanlarız. Bakın, soframız ne güzel, ne kadar huzurlu. Burada olan herkes çocukları için, torunları için adil ve zengin bir Türkiye istiyor. Buradaki insanlar, hiç kimseye siyasi düşmanlık etmeyen, kin beslemeyen insanlar. Böyle bir hazırunla şu an beraberiz.” ifadelerini kullandı.

Babacan, bankaların promosyon rakamlarını artıracağını hatırlatarak, “Herhalde en az üç yıllığına emeklilere bir sözleşme imzalatacaklar, bir defalığına, artık 8 bin lira mı, 10 bin lira mı, 12 bin lira mı; bir defalığına bir ödeme yapacaklar. Onu da bankalara yaptıracaklar. Seçimlere bir hafta kala emeklilerimize verdikleri sürpriz, el kesesinden cömertlik. Bankaların kesesinden emekliye cömertlik yapmaya çalışıyorlar.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı