Kurum'un konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Biz sizleri çok seviyoruz iyi ki bizim yol arkadaşımızsınız. Aziz İstanbullular başta zatı halleriniz olmak üzere bu meydana koşarak gelen gittiğimiz her yerde bizi bağrına basan kalbi İstanbul için çarpan her bir hemşehrimi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum.

Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşları burada, İstanbul’un iradesini görmek isteyen varsa gelsin buraya baksın.

İnşallah 31 Mart’ta hep birlikte bayram yaşayacağız. 31 Mart inşallah geleceğimizin evlatlarımızın huzur içerisinde yaşayacağı bir bayram günü olacak. 31 Mart İstanbul’un bayramı olacak. Bugün İstanbul’un mutsuzluğu yüzbinlerce kardeşimizde tebessüm ediyor.

Aziz İstanbullular biz hayallerimizin olduğu bu aziz şehre hizmetkar olmak için yollardayız. Biliyoruz ki ancak samimi hayaller ancak gönülden kurulan hayaller muradına kavuşur. Murat Kurumun da bir hayali var. Öyle bir İstanbul hayal ediyoruz ki hiçbir hanemizde deprem endişesi kalmayacak. Bütün yuvalarınız güvenli hale gelecek. Trafik çile olmaktan çıkacak. Sokaklarının huzur ve güvenle dolduğu gençlerinin umutla baktığı kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir İstanbul.

Bugün İstanbul iş bilmez bir yönetimin elinde huzursuz ve mutsuz çünkü geride bıraktığımız 5 yılda maalesef liyakatsizliğin kurbanı oldu. Beceriksizliğe mahkum edildi. Hiç olmadığı kadar ihmal edildi. Biz bu şehri depreme hazırlayacağız dediler tek bir çivi çakmadılar. Reklama algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler ulaşım İstanbul’da tam bir çileye dönüştü. Bu aziz milletin kaynaklarını kendi partilerini dizayn etmek için çarçur ettiler. İsrafı bitirdik dediler en büyük israfı yaptılar. İstanbullu hemşehrilerimizi ötekileştirdiler. Kadınlarımıza karşı bile ev hanımı ve çalışan kadın diye ayrımcılık yaptılar.

Verdikleri sözü yerine getirmediler. 100 bin konut, metro hattı dediler. Megabüsler, Hızray dediler ama tek birisini dahi hatırlamadılar. Sorduklarında ben böyle bir şey hatırlamıyorum dediler. Bu millete yalan söylediler. Bu milleti kandırıp aldattılar. Ama hiç endişe etmeyin biz onların savurduğu paraları İstanbul’un projelerine kullanacağız. Onların siyasi kariyerleri için ayırdıkları kaynakları biz İstanbul’a harcayacağız.

Biz İstanbul’un hakkını İstanbul’a vereceğiz. 31 Mart akşamı İstanbul’un hem başkanı olacağım hem de İstanbulluların kardeşi evladı olacağım. 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek.

Bu millet kendini unutanlara kaybolan yıllarını inşallah sandıkta soracak. Bu iş bilmez yönetim tek bir eser üretemedikleri gibi bir de kalkmış bizim projelerimizi eleştiriyorlar. Söz veriyoruz biz İstanbul’u asla ve asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Milletimizin her zaman nasıl afetlerde tuttuysak o eli milletimizin yüzü gülene kadar bırakmadıysak yine milletimizin her anında hep yanında olacağız. Bu söz onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Bu söz sağlam adamların sözüdür.

İstanbul bizim sevdamız. İstanbul bizim ortak geleceğimiz ve bu geleceği hep birlikte inşa edeceğiz. Barışın şehri İstanbul’da barış içerisinde yaşayacağız. İstanbul’a gerçek belediyecilik geri dönecek.

31 Mart’ta gelin gerçek belediyecilikten yana olun gelin sağlam İstanbul’dan yana olun."

Hibya Haber Ajansı