İSTANBUL (AA) - OBASE Bilgisayar ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret AŞ, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) başlattığı yardım kampanyasına 500 bin TL nakdi bağış yapılmasına karar verdi.

OBASE Bilgisayar ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret AŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamada, ''Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve pek çok ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle derin üzüntü duymaktayız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm yaraların en kısa sürede sarılmasını, bu zor günlerin mümkün olan en az hasarla atlatılmasını ve bir daha böyle acılar yaşanmamasını temenni ediyoruz. Yaşanan zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğimize inanıyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, gerçekleşen deprem felaketine ilişkin olarak AFAD'ın başlattığı yardım kampanyasına 500 bin TL nakdi bağış yapılmasına, yapılan bağışa ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerine bilgi verilmesine ve 2023 yılı bağış sınırının yapılan bağışı da kapsayacak şekilde belirlenerek pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verildiği belirtildi.