Başkan Memduh Büyükkılıç, Develi ilçesinde düzenlenen iftar programında ilçe sakinleriyle buluştu. Başkan Büyükkılıç, ‘Kayserimizin gururu, bu güzel iftar saatinde sizlere selam verecek’ derken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de telefon görüşmesi ile programda katılımcılara hitap etti.

İlk defa seçim döneminde Kayseri’den uzak kaldığını, şehir şehir gezdiğini, bir gözünün de Kayseri’de olduğunu belirten Bakan Özhaseki, “Özellikle Sindelhöyük tarafındaki vatandaşlarımızın beklediği hak sahipliği meselesinde benim elim Memduh ağabeyde. Kayseri’mizin her bir tarafında yapılacak ne varsa, şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi aynı hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Büyükkılıç, belediyecilik denilince, hizmet belediyeciliği denilince akla AK Parti geldiğini ifade ederek “Kayseri Büyükşehir, Türkiye’de 30 büyükşehir arasında yatırıma en çok pay ayıran büyükşehir olmuştur. Herkesi bağrına basarak kucaklayan, ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen yönetim anlayışı ile sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Taşraya bu dönemde gelen hizmet hiçbir dönemde gelmedi.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı