İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasının başında İYİ Partililere seslenerek, 31 Mart’ta sandıkların başında olmalarını istedi.

 Akşener,Mutlaka sandıklara sahip çıkacaksınız. İlla görevli olmanız gerekmiyor oy kullandığınız sandıklarda eğer bir İYİ partili göremediyseniz orada siz kendinizi görevli ilan edeceksiniz, addedeceksiniz. Çünkü bu seçim hür ve müstakil olarak girdiğimiz, bizim İYİ Parti olarak 6 buçuk yıldır bir büyük mücadelenin neticesinde kendi kendimizi rahmetli Elçibey’in deyimiyle “özü başımıza” tartıya koyduğumuz, milletimizin tartısına çıktığımız, milletimizin teveccühünü talep ettiğimiz bir seçim” dedi.

Milletimiz inşallah 2028’de İYİ Parti’yi iktidar edecek”

Milletin 2028’de İYİ Parti’yi iktidar edeceğini söyleyen Akşener, EYT’nin gündeme alınmasına ve çözülmesine katkıda bulunduklarını hatırlattı.

Akşener şunları söyledi:

“Bu esnaf gezilerinin esas ana unsuru benim için milletin velinimet olduğunu ben başta olmak üzere bütün siyasilere duyurmaktı. Çünkü esnaf dükkanlarında müşteri velinimettir. Müşteriyi memnun etmek sizin için önemlidir, doğru mu? İşte siyasette de seçmen budur ama siyaset esnafı seçmenin velinimet olduğunu, milletimizin velinimet olduğunu unuttu ve unutturdu. Onun için de her konuda çırak çıkıyorsunuz.”

Hibya Haber Ajansı