İmamoğlı; Tuzla’da Eren Ali Bingöl, Pendik’te Tarık Balyalı, Kartal’da Gökhan Yüksel ve Maltepe’de Esin Köymen ile birlikte vatandaşları selamladı.

Çocuklar, gençler, kadınların bambaşka bir Pendik'te geleceğe hazırlanacağını söyleyen İmamoğlu, ''Tarık Balyalı'yla birlikte 1 Nisan'da yeni bir dönem başlatıyoruz. Buradan bütün Pendiklilere duyuruyorum, siz de anlatın: Biz, İstanbul'da çok özenli bir 5 yılı hep beraber başardık. Şimdi sıra ilçelerin sokaklarına, mahallelerine, ilçelerin parklarına, ilçelerin içerisinde bulunduğu, kentsel dönüşümden yenilenmeye dönük süreçlere geldi. Pendik'teki iktidar, halkın iktidarı, Pendiklinin iktidarı olacak.” dedi.

Çok uzun soluklu bir koşu yaptıklarına dikkat çeken İmamoğlu, vatandaşları bir kez daha sandıklara sahip çıkmaya davet etti.

İmamoğlu, sandığı herkesin eşitlendiği yer olarak tanımlayarak , “Sandık, milletin iradesinin kayıtsız, şartsız yansıdığı yerdir. Sandık, her insanımızın, her yurttaşımızın kendi hakkını gidip kullanması gereken yerdir. Yarın, en yüksek seviyede oy kullanmak zorundayız. En yüksek seviyede hakkımızı korumak zorundayız. En yüksek seviyede İstanbul'u ihanetlere karşı korumak zorundayız.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı