WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir, oyunu kullandı

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, oyunu eşi Nihal Özdemir ile birlikte Bağlar Mahallesi’ndeki Anafartalar İlkokulu’nda kullandı.

Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir, oyunu kullandı
Paylaş:

31 Mart Pazar Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne Bağcılar’da yoğun bir katılım yaşandı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile eşi Nihal Özdemir oyların kullanmak için saat 15.30’da Bağlar Mahallesi’ndeki Anafartalar İlkokulu’na gitti.

Özdemir çiftine çocukları da eşlik etti. Sıraya giren Özdemir çifti, 2023 no’lu sandıkta oyunu kullandı. Sandığa hayırlı olsun diyerek zarfı atan Özdemir, oy kullanma işleminin ardından okulda bulunan sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

Rekor oyla seçimi kazanacağız

Yerel seçimlerin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını dileyen Başkan Özdemir, “Demokrasinin gereği olan seçimlerde bir vatandaş olarak oyumuzu kullandık. İnşallah rekor bir oyla seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Bağcılar’ımız için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.