Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın da yer aldığı AK Parti İl Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak parti teşkilat üyeleri ile bayramlaştı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş AK Parti Kayseri teşkilatı kurulalı 23 sene olduğunu ve 46 kez din, bayramı idrak ettiklerini dile getirerek, “46 kez bizi bir araya getiren Rabbime hamd olsun. 18 sandık önümüze geldi, 17’sinde birinci olarak çıktık. 18’inci de ilk defa ikinci olarak çıktık” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın demokrasiyi içselleştiren bir genel başkan olarak hizmet verdiğini ifade etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, zor bir coğrafyada yaşadıklarını dile getirerek, zorlukların üstesinden birlikle üstesinden geldiklerini ve daha çok çalışacaklarını paylaştı. Özhaseki vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı’nın hem Kayseri hem camia hem insanlık hem de İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Allah’a şükürler olsun huzur şehri Kayseri’de bir bayramı daha idrak ediyoruz. Cenab-ı Allah’a şükrediyoruz. Ramazan ayımızı geride bırakıyoruz. Şehrimizin insanlarını seviyoruz, şehrimizin insanlarına inşallah hizmet etmeyi ibadet biliyoruz. Elbette gönüllerde yer etmeye devam edeceğiz diyoruz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı