Ticaret Bakanı Bolat, Türkiye Cumhuriyeti olarak İsrail zulmü karşısında durduklarını, dış ticarette güçlü adımlar atmaya devam ettiklerini, piyasa istikrarını sağlamlaştırdıklarını ve küresel barışa katkıda bulunmayı amaçladıklarını bildirdi.

Halkın refah ve mutluluğunun artırılması, ülke ekonomisinin güçlenmesi ve büyümesi, fiyat istikrarı, mali istikrar ve dış ticarette dengeleme ile güçlü ekonomik istikrarın, ekonomideki temel öncelikleri olduğunu belirten Bakan Bolat, şu ifadeleri kullandı:

“İsrail’in Filistin’de devam ettirdiği mezalime sessiz kalmıyor, adil ve kalıcı bir çözüm için uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırıyoruz. Her bayram bir umut, bir yenilenme vesilesidir. Bu bayramda da Filistin’deki kardeşlerimizin acılarının son bulması, adaletin ve barışın hâkim olması en büyük dileğimizdir.”

Bakan Bolat, ülkede İslam aleminin ve tüm dünyada huzurun ve dayanışmanın, refahın egemen olduğu daha iyi bir gelecek için Türkiye olarak her zaman ellerinden gelenin daha fazlasını yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Milletçe Ramazan Bayramımız mübarek olsun.” dedi.

Hibya Haber Ajansı