Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Hikmet Aslan'a Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” mesajını yayımladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, mesajında “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’a Allah'tan rahmet; ailesine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.” ifadesine yer verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un mesajı şöyle:

“Pençe Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’a Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.  Şehidimizin ruhu şad, makamı ali olsun.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şu mesajı paylaştı:

“Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’a Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mesajında “Pençe Kilit-2 Harekat Bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadesine yer verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun mesaj şu şekilde:

“Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mesajında “Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Hikmet Aslan’a Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadesini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin yayımladığı mesaj şöyle:

"Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde alçak terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan evladımız Hikmet Aslan’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Hibya Haber Ajansı