Törende konuşan Büyükkılıç, partililerin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, “Gerek Kayseri’deki kardeşlerimizin gerek Türk İslam âleminin bayramını tebrik ederken birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize ve dayanışmamıza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

MHP Kayseri İl Başkanlığı önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, ilçe belediye başkanları, Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur ile teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Partililer tarafından MHP İl Başkanlığı önünde karşılanan Başkan Büyükkılıç, gençlerle yakından ilgilendi.

MHP Kayseri İl Başkanlığı Bayramlaşma Töreni’nde katılımcılara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah’tan, huzur içerisinde daha nice bayramlara erişmenizi temenni ediyorum” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir de partililere yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ise her sene MHP Kayseri İl Başkanlığı’nda eksiksiz olarak bayramlar kutlamayı temenni ederek partililere teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı