GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-09-2022 13:36   Güncelleme : 23-09-2022 14:00

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KONFORLU ULAŞIM SAĞLIYORUZ’’

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KONFORLU ULAŞIM SAĞLIYORUZ’’

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KONFORLU ULAŞIM SAĞLIYORUZ’’

Şehir içi ulaşımda vatandaşların rahatı ve konforunu düşünen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin sipariş verdiği otobüsler kente getiriliyor. Akıllı ulaşımda vatandaşlara konforlu ulaşım imkânı sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 174 adet otobüs katacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşların rahatı için kentte konforlu ulaşım sağladıklarını söyledi. 

Halka hizmet, hakka hizmet anlayışı ile vatandaşların menfaatini gözeten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla sipariş verilen 174 adet otobüs kente gelmeye devam ediyor. 45 adet otobüs Bel-San A.Ş yetkilileri tarafından teslim alındı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Genel Sekreter Ferit Dağdeviren, kente getirilen 6 adet körüklü araçlarda incelemelerde bulundu. Başkan Beyazgül, BEL-SAN A.Ş. Genel Müdürü Levend Çelik’ten araçlarla ilgili bilgi aldı. 

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’YAKITTAN TASARRUF, ULAŞIMDA KONFOR’’

Akaryakıttan tasarruf sağlayarak vatandaşlara konforlu ulaşım hizmeti sunduklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Ulaşımı konforlu yapmak ve rahatlatmak için 150 adet toplu ulaşım aracı sipariş ettik. Toplu ulaşım araçlarımız kısım kısım teslim edilmekte ve kente getiriliyor. Bugüne kadar 45 araç teslim edildi. Şimdi 6 tane körüklü aracımız teslim edildi. Araçlarımız da daha konforlu, insanlarımız daha rahat seyahat edecekler. Yolcu sayısı yoğun olduğu zamanlarda körüklü hizmet verecektir. Akaryakıttan tasarruf etmek için de yoğun olmayan zamanlar da küçük araçlarımızı kullanacağız. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Doğa dostu, çevreye duyarlı 4 kapılı, Wifi özelliği, Led ekran televizyon ve son teknoloji ile donatılan körüklü otobüsler 18 metre uzunluğunda olup Şanlıurfalılara şehir içi ulaşımda daha kaliteli ve konforlu hizmet verecek.

6, 8, 12 ve 18 metre olarak sipariş verilen otobüsler etaplar halinde kente gelmeye devam edecek. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şehir içi toplu taşımada yeni alınan araçlarla gücüne güç katacak. Yeni alınan otobüsler ihtiyaca göre belirlenecek hatlarda görevlendirilecek.

ibrahim uyguribrahim uygur