KuCoin, sadık kullanıcı tabanına minnettarlığını ifade etme çabasını sürdürerek, yeni bir airdrop turu sunmaktan heyecan duyuyor. 5 gün içinde, 3 milyon kullanıcıya 20 Milyon Dolar değerinde 10 tur airdrop verilecek. Bu girişim, özellikle 26 Mart 22:00 ile 28 Mart 00:00 (UTC+8) arasında belirtilen zaman aralığında para çekme veya yatırma işlemi başlatmayan kullanıcıları ödüllendirmek için özel olarak tasarlanmıştır.

Şanslı bir çekilişle 3 milyon şanslı kullanıcı, 0,1 ile 2.000 USDT arasında değişen airdrop'lar almak üzere seçilecek (ayrıntılar için lütfen KuCoin'in resmi duyurusuna bakın), dağıtım süreci 5 gün içinde tamamlanacak. KuCoin'in 20 milyon dolarlık minnettarlık airdrop'u için talep süreci, alıcıların BTC için 1:1 oranında kullanabilecekleri token kuponlarını içerir.

Bu jest, KuCoin'in yalnızca platformun güvenliğini ve güvenilirliğini sağlamakla kalmayıp aynı zamanda birleşik ve korumalı bir kripto para birimi ekosistemini teşvik etme konusundaki devam eden kararlılığının bir parçasıdır. KuCoin CEO'su Johnny, "Halkın Borsası olarak, kullanıcılarımızın sürekli olarak gösterdikleri güven ve destek için minnettarlığımızı göstermeyi amaçlıyoruz" dedi. "Kripto para ruhunu birlikte koruyalım ve kutlayalım!"

Kullanıcıların KuCoin'in resmi kanalları aracılığıyla güncel kalmaları teşvik edilmektedir.

Hibya Haber Ajansı