WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

Konya Şehir Tiyatrosu, Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap oyununu sahneledi

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, İrlandalı yazar Clive Staples Lewis’in kitabından uyarlanan Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap oyununu sanatseverlerle buluşturdu.

Konya Şehir Tiyatrosu, Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap oyununu sahneledi
Paylaş:

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap adlı eserin prömiyeri Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İrlandalı yazar Clive Staples Lewis’in kitabından uyarlanan oyunda; İkinci Dünya Savaşı’nın başlamasıyla güvende olabilmeleri için ünlü Profesör Kirke’nin şatosuna gönderilen Suzan, Peter, Edmund ve Lucy adındaki dört kardeşin şatonun bir odasında keşfettikleri sihirli dolapla Narnia Ormanları’na gitmesini ve orada kötü kalpli cadı tarafından esir edilen Edmund’un ormanlar kralı aslanın da yardımıyla kardeşleri tarafından kurtarılmaya çalışılması anlatılıyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```