WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Geri dönüştürülmüş yatay bebek bezleri dünyada ilk kez Japonya'da satışa sunuldu

Stockholm, 22 Nisan (Hibya) – Japonya'da bir şirket, ülkenin yaşlanan toplumun çocuk bezlerine olan talebi yaşlı yetişkinler için olanlara kaydırırken, dünyanın ilk "yatay" geri dönüştürülmüş bebek bezlerini satmaya başladı.

Geri dönüştürülmüş yatay bebek bezleri dünyada ilk kez Japonya'da satışa sunuldu
Paylaş:

Mainichi Shimbun gazetesinin haberine göre, merkezi güneybatıdaki Kagoshima vilayetinde bulunan Unicharm, yerel yönetimlerle işbirliği yaparak bu ay Japonya'nın dört ana adasından biri olan Kyushu'daki alışveriş merkezlerinde yetişkin ve bebek bezlerini satışa sundu.

Bu ürünler "yatay" olarak tanımlanıyor çünkü yeniden üretilen ürünler farklı ürünlere dönüştürülmek yerine geri dönüştürüldükleri ürünlerle aynı.

Unicharm, geri dönüştürülen bebek bezlerinin kötü kokulardan ve bakterilerden arındırılmasını sağlamak için ozon içeren sterilizasyon, ağartma ve koku giderme teknolojisi kullandığını söyledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Toptan alış satış işlemi

Akışın sonuna geldiniz.

```html ```