Bu kapsamda Başkan Ünlüce, ilk olarak İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Orkun Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Kılıç, Ünlüce'nin seçim başarısını kutlayarak, "Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizle iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Eskişehir için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız." dedi.

Daha sonra Başkan Ünlüce, Eskişehir Eczacılar Odası Başkanı Mustafa Çelik ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Çelik, Ünlüce'yi seçim başarısı dolayısıyla kutlayarak başarılı bir dönem geçirmesi dileğinde bulundu. Çelik, oda olarak afet durumlarında vatandaşların ilaca erişimini sağlamak için acil eylem planları üzerinde çalıştıklarını, özellikle belediye ile iş birliği yaparak olası afet durumlarında seyyar eczanelerin konumlarını belirlemekle ilgili bir çalışma yapmak istediklerini söyledi.

Ünlüce son olarak Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Sibel Özdemir İlhan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. İlhan, Başkan Ünlüce'yi seçim başarısı için tebrik ederken şehir için yapılacak işler konusunda merkezdeki üç belediye ile işbirliği yapmak istediklerini belirtti. Başkan Ünlüce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dayanışma içerisinde hep beraber Eskişehir için çalışacaklarını belirtti.

Hibya Haber Ajansı