WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Büyükşehirden ilçelerde gençler için saha araştırması

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gençlik Merkezi ve Sosyal Yardım Hizmetleri birimleri, Çifteler ve Sivrihisar ilçelerinde gençlere yönelik eş zamanlı saha çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehirden ilçelerde gençler için saha araştırması
Paylaş:

Büyükşehir Belediyesi kırsal ilçelerde yaşayan gençlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Gençlik Merkezi ve Sosyal Yardım Hizmetleri görevlileri, gençlerin geleceğe dair beklentilerini ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla anket çalışması gerçekleştirdi. Yapılan ankette görevliler geçlere, “Ders çalışma alanları yeterli mi? Hangi mesleği yapmak istiyorsunuz? İnternet erişiminde zorluk yaşıyor musunuz? Boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Yaşadığınız ilçede nelere ihtiyaç duyuyorsunuz?” gibi çeşitli sorular yöneltti.

Yetkililer, kırsal ilçelerde yaşayan gençlerin psikolojik, ekonomik ve sosyal durumları ile ihtiyaç ve beklentilerini tespit etmek için yapılan anket çalışması sonuçlarına göre Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalar yapacağını belirtti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, gençlerin fikirlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Seçim döneminde gençlerle yaptığımız buluşmalarda çok güzel öneri ve taleplerle karşılaştık. Özellikle genç fikirlerin kent yönetiminde yer almasını çok önemsiyorum. Bu konuda önümüzdeki dönemde de çok aktif bir süreç işletme kararlılığındayız. Bu kapsamda kırsal ilçelerimizden başlayarak gençlerimizin fikirlerini ve beklentilerini toplayacağız. Böylece gençlerle ilgili yapacağımız tüm projelere gençlerimiz öncülük etmiş olacak. Bu anlamda tüm gençlerimizi katılımcılığa davet ediyorum. Eskişehir’i hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz.”  dedi.

Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, ilçe muhtarları ve ESMEK birim sorumlularının da fikirlerine yer verilen çalışma, Eskişehir’in tüm ilçelerinde belirli aralıklarla gerçekleştirilecek.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```