WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
DÜNYA

Donald Trump, ''sus payı parasıyla'' ilgili kendi davasında ifade vermeyecek

New York, 22 Mayıs (Hibya) - Eski ABD Başkanı Donald Trump, porno yıldızı Stormy Daniels'a verdiği ileri sürülen "sus payı parasıyla" ilgili olan kendi davasında ifade vermeyecek.

Donald Trump, ''sus payı parasıyla'' ilgili kendi davasında ifade vermeyecek
Paylaş:

Trump'ın savunma avukatlarının bugün daha fazla tanık çağırmayacaklarını açıklamalarının ardından bu durum netlik kazandı.

Duruşma öncesinde eski başkan, Stormy Daniels'a ödenen paranın hukuki yardım için kullanılmış gibi görünmesi için hesaplarını manipüle etmekle suçlandığı davada ifade vereceğini belirtmişti.

Eski Başkan bu suçlamaları ve ayrıca gerçek adı Stephanie Clifford olan Stormy Daniels ile seks yaptığını da reddediyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Şirket haberleri

Akışın sonuna geldiniz.

```html ```