WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
SPOR

Hamide Doğangün’den Dünya Şampiyonası’nda 3 bronz madalya

Bağcılar Belediyesi Para Atletizm Milli sporcusu Hamide Doğangün, Japonya’nın Kobe kentinde düzenlenen IPC (Uluslararası Paralimpik Komitesi) Dünya Şampiyonası’nda 3 farklı kategoride bronz madalya kazandı.

Hamide Doğangün’den Dünya Şampiyonası’nda 3 bronz madalya
Paylaş:

Bağcılar Belediyesi Para Atletizm Milli sporcusu Hamide Doğangün, 17-25 Mayıs tarihleri arasında Japonya’da düzenlenen IPC (Uluslararası Paralimpik Komitesi) Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etti. Tekerlekli Sandalye Koşu Branşı’nda sahneye çıkan milli atlet Doğangün, (T53) 800, 400 ve 100 metrelerde bronz madalya kazandı. Doğangün şampiyonayı 3 farklı kategoride madalya kazanarak tamamladı.

Sporcularımızı desteklemeyi sürdüreceğiz

Başarısından dolayı Doğangün’ü tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Hamide başta olmak üzere turnuvada yarışan milli sporcularımızı kutluyorum. Bağcılar Belediyesi olarak her zaman spora ve sporculara desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi. Doğangün de kendilerine sunduğu imkanlardan dolayı Özdemir’e teşekkürlerini iletti.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```