WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı açıldı

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen "İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı" açıldı.

İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı açıldı
Paylaş:

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen "İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı" açıldı.

Antalya'nın Alanya  ilçesindeki Şelale Meydanı’nda halkın beğenisine sunulan ürünlerin yer aldığı fuar 5 Haziran'a kadar devam edecek.

46 Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğünün katıldığı ve Alanya ilçesinde ilk kez düzenlenen fuarda, hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen ürünler sergileniyor.  Fuarda gıdadan tekstile, gümüş işlemeciliğinden ahşap hediyelik eşyaya, mobilyadan deri ürünlerine kadar yüzlerce çeşit ürün vatandaşların beğenisine sunuldu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```