WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Türk: Açgözlülük ve nefretin üstesinden gelmeliyiz

New York, 14 Haziran (Hibya) - Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, hayat pahalılığı, iklim, göç, savaş gibi pek çok krizin yapay bölünmelerden ve kendi çıkarlarına hizmet eden eylemlerden kaynakladığını vurguladı.

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Türk: Açgözlülük ve nefretin üstesinden gelmeliyiz
Paylaş:

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Türk, hayat pahalılığı, iklim, göç, savaş gibi pek çok krizin yapay bölünmelerden ve kendi çıkarlarına hizmet eden eylemlerden kaynakladığını belirtti.

İnsanlığa ve gezegene verilen zararın durdurulması için, empatiyle hareket edilmesi ve her insana saygı duymanın öğrenilmesi gerektiğini hatırlatan Türk, "Açgözlülük ve nefretin üstesinden gelmeliyiz." dedi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```