WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Şanlıurfa'da Elektrik Sorunlarına İlişkin Sert Tepki

"DEPSAŞ Enerji Terörü Devam Ediyor"

Şanlıurfa'da Elektrik Sorunlarına İlişkin Sert Tepki
Paylaş:

Şanlıurfa'da elektrik kesintileri ve sorunlarına dair büyük bir tepki yükseliyor. Sosyal medya hesabından sert bir mesaj paylaşan Ekrem ARPAK, elektrik sorunlarının artarak devam ettiğini vurguluyor.

 

 

ARPAK, "YETER ARTIK! ŞANLIURFA DA ELEKTRİK YOK!

Enerji şirketinin fiyat, kesinti ve fahiş ceza terörü artarak devam ediyor." ifadeleriyle elektrik şirketine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

 

Elektrik sorunlarının tarım ve hayvancılığı olumsuz etkilediğini, ağır hastaların yaşam mücadelesi verdiğini, sıradan insanların ise sıcaklardan dolayı sağlık sorunları yaşadığını dile getiren Arpak, esnafın da bu durumdan zarar gördüğünü belirtti.

 

Ayrıca, Arpak, elektrik şirketini altyapı yatırımı yapmamakla ve bölgeyi hırsızlıkla suçlamakla itham etti ve bu durumun trafolarda patlamalara, kabloların alev almasına ve yangınlara neden olduğunu iddia etti.

 

Şanlıurfa'da yaşanan bu elektrik sorunlarına dair vatandaşların tepkileri artarken, yetkililerden konuya ilişkin açıklama bekleniyor.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```