İSTANBUL (AA) - Türkiye Hayat Emeklilik, Şikayetvar tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen, müşteri memnuniyetini zirveye taşıyan markaların belirlendiği A.C.E. Awards'ta (Achievement in Customer Excellence) gold ödülünün sahibi oldu.

Türkiye Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, çeşitli sektörlerden çok sayıda markanın katıldığı ve müşteri deneyimini en iyi yaşatan markaların ödüllendirildiği A.C.E. Awards Ödülleri 8'inci kez sahiplerini buldu.

Açıklamada görüşlerin yer verilen Türkiye Sigorta Strateji, Dijital Dönüşüm ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bilal Türkmen, 150 bin markanın ve ayda 20 milyon ziyaretçinin buluştuğu Şikayetvar'ın, kullanıcıların geri bildirimlerini şeffaf bir şekilde gözlemleyerek doğru stratejiyi geliştirmelerinde katkı sağlayan bir platform olduğunu belirtti.

Türkmen, "Müşterilerimize çözüm odaklı bir yaklaşım sunmaya gayret ediyoruz. Bunun karşılığında böylesine önemli bir platformda müşterilerimizin takdiri ile bu ödülü 4'üncü kez kazanmak bizi oldukça mutlu etti. Kazandığımız ödüller, bizi daha da iyisini yapmak için çalışmaya motive ediyor. Bu başarının arkasında özverili bir şekilde emek harcayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Herkes için en iyi müşteri deneyimini sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.