WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar Başbakanı Al Sani, Yemen Cumhuriyeti Başbakanı Awad ile görüştü

Doha, 8 Eylül (Hibya) - Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani, bugün Yemen Cumhuriyeti Başbakanı Dr. Ahmed Awad bin Mubarak ile görüşme gerçekleştirdi.

Katar Başbakanı Al Sani, Yemen Cumhuriyeti Başbakanı Awad ile görüştü
Paylaş:

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani, bugün ülkede ziyarette bulunan Yemen Cumhuriyeti Başbakanı Dr. Ahmed Awad bin Mubarak ile bir araya geldi.

Toplantıda iki ülke arasındaki iş birliği alanları ve bunları geliştirme yolları ile Yemen'deki son gelişmeler ele alındı.

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Casim Al Sani, Katar Devleti'nin Yemen'e ve Yemen halkına güvenlik, istikrar ve kalkınma hedeflerini gerçekleştirmeleri için verdiği sürekli desteği yineledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```