WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
EKONOMİ

Barem Ambalaj'dan yurt dışında şirket kurma kararı

Barem Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş, yurt dışında şirket kurma kararı aldı.

Barem Ambalaj'dan yurt dışında şirket kurma kararı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz Avrupa bölgesindeki varlığını güçlendirmek, bu bölgedeki ihracat örgütlenmesini ve gelişimini sağlamak amacıyla, İngiltere'de yüzde 100 bağlı ortaklığımız olacak şekilde yeni bir şirket kurulmasına ve ilgili tüm işlemlerin yapılması için Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertaç Taşyanar'ın yetkilendirilmesine karar verilmiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```