WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Yerlikaya: İsrail yaptıkalrının hesabını tarih ve insanlık önünde ödeyecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Filistin'de İsrail tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenaze törenine katıldı.

Bakan Yerlikaya: İsrail yaptıkalrının hesabını tarih ve insanlık önünde ödeyecek
Paylaş:

Yerlikaya, Batı Şeria’da İsrailli askerlerce öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenaze töreninde yer aldı.,

Bakan Yerlikaya açıklamasında, "Ayşenur kardeşimize Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum. Eli kanlı İsrail ve hükümeti, yaptıkları katliamların, aldıkları masum canların hesabını tarih ve insanlık önünde ödeyecektir" ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```