WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Gedik Yatırım: Ekim vadeli endeks sözleşmesi günü sınırlı bir yükselişle tamamladı

İstanbul, 24 Eylül (Hibya) - Gedik Yatırım, Ekim vadeli endeks sözleşmesinin 11.306,75 – 11.469,75 seviyeleri arasında hareket ederek günü yüzde 0,12 oranında sınırlı bir yükselişle 11.376,50 uzlaşma fiyatından tamamladığını bildirdi.

Gedik Yatırım: Ekim vadeli endeks sözleşmesi günü  sınırlı bir yükselişle tamamladı
Paylaş:

BIST – 30 Yakın Vade

Geidk Yatırım'ın değerlendirmesinde, "Ekim vadeli endeks sözleşmesi 11.306,75 – 11.469,75 seviyeleri arasında hareket ederek günü yüzde 0,12 oranında sınırlı bir yükselişle 11.376,50 uzlaşma fiyatından tamamladı. Yeni haftaya pozitif bir başlangıç yapan sözleşmede günün devam eden bölümünde kazançların geri verildiği ve dalgalı seyrin etkili olduğu bir fiyatlama takip edildi. Akşam seans kapanışı da 11.370,00 puandan gerçekleşti. ABD borsaları günü sınırlı yükselişlerle tamamlarken, ABD vadelilerinde bu sabah yatay bir seyir etkili oluyor. Asya piyasalarında Çin’de açıklanan teşviklerin etkisiyle alıcılı bir fiyatlama hâkim. Avrupa vadelileri ve CFD endeksleri hafif alıcılı açılışlara işaret ediyor. Ekim vadeli endeks sözleşmesinin güne hafif alıcılı bir başlangıç yapmasını bekliyoruz. 

Ekim vadeli grafiğine göre 200 günlük üssel ortalamanın geçtiği 11.266 seviyesini ana destek noktası olarak izlerken, 200 günlük ortalama üzerinde kalındığı sürece yükseliş eğiliminin devam edebileceği görüşümüzü sürdürüyoruz. Sözleşmede 11.465 – 11.500 aralığı ilk güçlü direnç noktası olup, 11.500 üzerinde tutunma sağlanabilirse 11.550 – 11.615 ve 11.665 seviyeleri direnç konumunda bulunmaktadır. Sözleşmede olası kâr satışlarında ise 11.300 ve 11.266 seviyeleri kısa vadeli destek noktaları olup, 200 günlük ortalamanın (11.266) kırılması halinde satışlar hız kazanabilir. Bu durumda 11.200 – 11.140 ve 11.000 seviyelerine doğru geri çekilmeler gündeme gelebilir." ifadeleri yer aldı.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```