TBMM Başkanı Kurtulmuş, Muhtarlar Günü'nü kutladı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda muhtarların gününü kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.
Başlık, özet ve etiketlerde arandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda muhtarların gününü kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.
Ankara Valisi Yakup Canbolat, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla il yöneticileri ve muhtarlarla Anıtkabir'i ziyaret etti. Canbolat, ziyaret kapsamında Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı. Programda muhtarlık kurumunun yerel yönetimlerdeki rolüne dikkat çekildi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarların yerel yönetimlerde üstlendiği önemli role dikkat çekerek tüm muhtarların gününü kutladı.
İçişleri Bakanlığı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarların yerel demokrasi, kamu hizmetlerinin ulaştırılması ve toplumsal dayanışmadaki rolüne dikkat çekti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kent genelinde görev yapan 1,298 muhtara hediye seti ulaştırdı.
İstanbul Valiliğinin ev sahipliğinde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nuri Aslan, protokol üyeleri ve muhtarlar katıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında İstanbul’un 961 mahallesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, “Mahallelerimizin sesini bize taşımaya devam edin. Eksiklerinizi söyleyin, önerilerinizi paylaşın.” dedi.
Ankara Valisi Yakup Canbolat, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda muhtarların devlet ile millet arasında güçlü bir bağ kurulmasında ve kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli görevler üstlendiğini belirtti.
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarların vatandaşlarla kamu kurumları arasındaki iletişimde önemli bir rol üstlendiğini belirtti.
Ordu Valisi Muammer Erol, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarların kamu hizmetlerinin vatandaşlara ulaştırılmasındaki görevine ve yerel yönetimlerle iş birliğine dikkat çekti.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında kendisini ziyaret eden Malatya Muhtarlar Dayanışma Derneği üyelerine teşekkür ederek, kentte yürütülen çalışmalarla daha dirençli bir şehir oluşturduklarını söyledi.
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda muhtarların vatandaşlarla kamu kurumları arasında köprü görevi üstlendiğini belirterek iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Bursa, 23 Ekim (Hibya)-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Gecesi”ne ilçe ve il yöneticileri ile 136 mahalle muhtarı bir araya getirildi.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez mahalle ve köy muhtarları, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi makamında ziyaret etti.
Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
19 Ekim Muhtarlar Günü resmi törenleri gerçekleştirildi. Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan törenlerde, muhtarlık müessesesinin önemine vurgu yapıldı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde muhtarlarla bir araya gelerek, demokrasi ve iş birliği vurgusu yaptı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programa ev sahipliği yaptı. Belediye Nergis Salonu’nda düzenlenen yemekli programa Başkan Yaşar’ın yanı sıra Yenimahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kalender, 57 mahalle muhtarı katıldı.
İstanbul Valisi Davut Gül’ün ev sahipliğinde 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle yemek programı düzenlendi.
Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarları ağırlayarak günlerini kutladı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Kumluca Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü etkinliklerle kutladı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla açıklama yaptı.
İzmir Aliağa Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla program düzenledi.
Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Kabaağaç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçe muhtar dernekleri başkanlarıyla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir’i ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarlarıyla etkinlikte buluştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı organizasyonuyla 961 muhtarı 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Florya Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda bir araya getirildi.
Mersin’in farklı ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarları ile muhtar derneklerinin başkan ve yöneticileri, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü öncesinde, ilçelerde muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla mesaj yayımladı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ buluşmasında konuştu.
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.
Tuzla’da 19 Ekim Muhtarlar Günü çeşitli programlar ile kutlandı.
19 Ekim Muhtarlar Günü Bayrampaşa’da düzenlenen törenle kutlandı.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla ilçede hizmet veren muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla ilçede görev yapan mahalle muhtarıyla bir araya geldi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtar derneklerinin başkanları ve muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Altay, 31 ilçede büyük gayretle çalışan tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti.
Afyonkarahisar, 19 Ekim (Hibya) - İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu , 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.