Türkiye genelinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şanlıurfa'da ise Vali Hasan Şıldak'ın göreve başlamasıyla birlikte uyuşturucu ile mücadele daha da ivme kazandı.
Son aylarda yapılan flash ve geniş kapsamlı operasyonlarla uyuşturucu satıcıları kıs kıvrak yakalanarak kodese gönderiliyor.
Yıllarca gençleri zehirleyerek mal ve para toplayan zehir tacirleri hak ettikleri cezaları birer birer alıyor.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı ve ilgili ekiplerin kararlı operasyonları ile her gün bir başka adreste uyuşturucu maddenin kökü kazınıyor.
Sokak satıcılarından tutun da büyük uyuşturucu tüccarlarına kadar hiç kimseye nefes aldırılmıyor.
Konuyla ilgili geçtiğimiz hafta basın toplantısı düzenleyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak basın mensuplarının çok sayıda kararlı sorusu ile karşı karşıya kaldı. Kentte basın mensupları gibi her kesimden vatandaşlar uyuşturucu ile amansız bir mücadelenin verilmesini istiyor.
Basın toplantısında gazetecilerden de büyük destek alan Vali Hasan şıldak peş peşe verdiği operasyon emirleri ile Şanlıurfa'da uyuşturucunun kökünü kazıma hedefine emin adımlarla ilerliyor.
Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da yaş ortalamasının düşük olması zehir tacirlerinin iştahını bu yöne doğru kaydırıyor.
Son aylarda yapılan operasyonlarla yüzlerce zehir taciri gözaltına alınarak adli işlemlerinin ardından cezaevlerine gönderildi.
Vatandaşlar uyuşturucu ile mücadelenin aksatılmadan temposu arttırılarak hızlı bir şekilde kararlılıkla sürdürülmesini istiyor.
Şanlıurfa'da Uyuşturucu Tacirlerine Aman Yok
2325 OKUNMA
12-10-2023 10:39
Güncelleme : 12-10-2023 10:40
Güncelleme : 12-10-2023 10:40
Diğer Yazıları
Çok Okunanlar
1
Türkiye'de Genç İşsizlik Alarm Veriyor: Her 100 Gençten Yaklaşık 15'i İşsiz
2
Milatoviç: Otoyol inşası Karadağ’ın kalkınma öncelikleri arasında
3
Söke Değirmencilik'te denetçi seçimi
4
Lula: Brezilya’da 96 gemilik inşa programı başlatıldı
5
Bukele: Enkaz altındaki 15 yaşındaki kız sağ olarak bulundu
