WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Tunç, Karabük Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi'ne katıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karabük Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi'nde yer aldı.

Bakan Tunç, Karabük Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi'ne katıldı
Paylaş:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Karabük Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi'nde teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti olarak yürütülen çalışmalar ile Türkiye Yüzyılı hedefleri konuştuklarını belirten Tunç, "Büyük AK Parti ailesi olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin hizmetkarı olmaya devam edecek, daha güçlü Türkiye’nin inşasını sürdüreceğiz. Kongremizin teşkilatımız, hemşehrilerimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm teşkilat mensuplarımıza emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Başkan Bozbey, muhtarlarla bir araya geldi

Akışın sonuna geldiniz.