WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Selva Gıda, SPK'ya başvurdu

Selva Gıda Sanayi A.Ş, bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK'ya başvuru yaptı.

Selva Gıda, SPK'ya başvurdu
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin mevcut 78.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 390.000.000 TL'si sermaye düzeltme olumlu farklarından karşılanmak suretiyle toplam 390.000.000 TL artırılarak, Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) II-18.1 sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği'nin 6. maddesinin 6. fıkrası hükmü uyarınca bir defaya mahsus olmak üzere 325.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanının aşılarak 468.000.000 TL'ye yükseltilmesi yönündeki başvurumuz SPK'ya e-başvuru sistemi üzerinden yapılmıştır.'' bilgisi aktarıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Ege Endüstri'nin yeni fabrika yatırımı

Akışın sonuna geldiniz.