WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

İnfo Yatırım: VİOP 30 Endeks kontratında alıcılı açılış bekliyoruz

İstanbul, 22 Kasım (Hibya) – İnfo Yatırım, VİOP 30 Endeks kontratında alıcılı açılış beklendiğini açıkladı.

İnfo Yatırım: VİOP 30 Endeks kontratında alıcılı açılış bekliyoruz
Paylaş:

İnfo Yatırım’ın raporunda VİOP 30 Endeks kontratında alıcılı açılış beklendiği belirtildi. Raporda şöyle denildi:

“VİOP 30 Endeks yakın vade kontratı, önceki işlem günü 10.236 - 10.678 fiyat aralığında işlem görerek günü 10.639 uzlaşma fiyatından tamamladı. Kontrattaki açık pozisyon 6.732 azalışla 594.511 adet kontrat olarak gerçekleşti.

“VİOP 30 Endeks kontratında 60 dakikalık HO’nın geçtiği 10.547 seviyesinin üstümde hareket etmemiz kısa vadede yükseliş eğilimini arttırırken, 11.000 seviyesi kısa vadeli direnç olarak dikkate alınabilir. Yukarı yönde kısa vadeli yükselişin devam edebilmesi için 11.000 direnç seviyesinin kırılması gerekmektedir. Kısa vadede yukarı yönde 10.800 ve 11.000 seviyesi önemli bir direnç olarak karşımıza çıkarken, aşağı yönde ise 10.500 - 10.300 seviyesi önemli bir destek noktası olarak takip edilecektir.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.