ANKARA (AA) - Milangaz, dünyanın önde gelen iş ödülleri arasında yer alan ve bu yıl 10'uncusu düzenlenen The Globee Awards’ta marka relansmanıyla 'Yılın Pazarlama Kampanyası' (Marketing Program of the Year) kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ağustos 2020'de OYAK Grup Şirketleri bünyesine katılan Milangaz’ın yeni marka yolculuğu, dönüşüm ve tüketici odaklı vizyonuna paralel olarak gerçekleşti.

Açıklamada, tüketici araştırmalarından elde ettiği sonuçlar ile yeni logosunu ve kurumsal kimliğini oluşturan Milangaz'ın daha genç, dinamik ve müşteri odaklı yapısını ön plana çıkaran yeni logosunda mavi rengin firmanın enerjisini ve güveni temsil ederken, yeşil rengin markanın çevreci ve yenilikçi yönünü yansıttığı aktarıldı.

Markaya özel tasarlanan yazı fontunun Milangaz'ın modern çizgisine, yazım şeklinin ise dinamik enerjisine vurgu yaptığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Milangaz Genel Müdürü Güray Işıkgüner, Milangaz’ın son dönemde sergilediği başarılı tabloda OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem'in ortaya koyduğu vizyon ve stratejinin büyük etkisi olduğunu belirterek, "Milangaz olarak yenilenen yapımız ile birlikte tüketici odaklı bakış açımız ve sektördeki en güvenilir marka olma misyonumuz doğrultusunda geçtiğimiz yıl kurumsal kimliğimizi, logomuzu ve marka iletişimimizi yeniledik." ifadelerini kullandı.

Işıkgüner, yeni yönetim anlayışlarıyla, süreç ve operasyon yönetimleriyle ilgili iyileştirmelere hız vererek, sektörde referans marka olma yolunda hızla ilerlediklerinin altını çizerek, gelecek dönemde de mutlu tüketiciler ve emniyetli sektör odağı ile faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtti.