WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Tajani, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Fidan ile bir araya geldi

Roma, 4 Aralık (Hibya) - İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüştü.

Tajani, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Fidan ile bir araya geldi
Paylaş:

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, NATO Bakanlar Toplantısı kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşme gerçekleştirdi.

Tajani, "Türkiye'den, Hristiyan topluluklarının güvenliğini sağlamasını ve Şam'a doğru yola çıkan İtalyan vatandaşlarının bulunduğu konvoyların geçtiği bölgeleri korumasını istedim" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.