WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

İnfo Yatırım: Haftanın son işlem gününde piyasalar yoğun bir gün geçirecek

İstanbul, 6 Aralık (Hibya) – İnfo Yatırım, haftanın son işlem gününde piyasaların veri anlamında yoğun bir gün geçireceğini bildirdi.

İnfo Yatırım: Haftanın son işlem gününde piyasalar yoğun bir gün geçirecek
Paylaş:

İnfo Yatırım’ın raporunda  haftanın son işlem gününde piyasaların veri anlamında yoğun bir gün geçireceği belirtildi. Raporda şunlar aktarıldı:

“İlk olarak piyasalar 13:00’da Euro bölgesinden gelecek olan büyüme verisini takip edecek. Ardından gözler ABD’ye çevrilecek. Haftanın da önde gelen ekonomik verilerinden olan Tarım Dışı İstihdam verisi bugün TSİ 16:30’da açıklanacak. Veriler ile küresel bazda volatilite oldukça artacaktır.

“Gelecek veriler de FED’in faiz patikasında neler yapabileceği yönünde beklentileri daha da şekillendirecektir. Haftaya 1.0565 seviyelerinde başlangıç yapan EURUSD paritesi, hafta içerisinde dalgalı bir seyir izledi. Bu seyir ile parite haftanın son işlem gününe 1.0585 seviyelerinde başlangıç yaptı. EURUSD paritesini teknik olarak inceleyecek olursak 1.0597 – 1.0653 – 1.0719 seviyeleri direnç noktaları olarak; 1.0526 – 1.0460 -  1.0395 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.