WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Söktaş'ın Efeler Çiftliği paylarını satışı

Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, Efeler Çiftliği Tarım ve Hayvancılık A.Ş paylarının satışına ilişkin Altınmarka Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş hisse satış sözleşmesi imzaladı.

Söktaş'ın Efeler Çiftliği paylarını satışı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''17.10.2024 tarihinde şirketimizin Efeler Çiftliği Tarım ve Hayvancılık Anonim Şirketi'nde sahip olduğu payların tamamının toplam 17.500.000 ABD Doları tutarındaki satış bedeli karşılığında, tüm hak ve yükümlülükleriyle satılarak devredilmesi amacıyla Altınmarka Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Efeler Çiftliği ve şirketimiz arasında temel hükümleri içeren bağlayıcı olmayan bir ön sözleşme imzalandığını duyurmuştuk. 06.12.2024 tarihinde Altınmarka Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Efeler Çiftliği ve şirketimiz arasında hisse satış sözleşmesi imzalanmıştır. Satış süreci ilgili mevzuat çerçevesinde kamu kurumlarından gerekli izinlerin alınmasını takiben tamamlanacaktır.'' ifadesi kullanıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Mamak Belediyesi’nden HPV semineri

Akışın sonuna geldiniz.