İSTANBUL (AA) - Daikin, markası ne olursa olsun ev ve ticari tip klimaları kapsayan, 380 TL’den başlayan fiyatlarla bir bakım kampanyası düzenledi.

Daikin açıklamasına göre, klima sahiplerinin cihazlarını uzun yıllar boyunca verimli, güvenli ve konforlu bir şekilde kullanabilmelerine önem veren Daikin, bu amaçla 5 Nisan-15 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak klima bakım kampanyası ile cihazları yaz mevsimine hazırlıyor.

"Senede Bir Gün" mottosuyla hayata geçen ve 380 TL fiyattan başlayan bakım kampanyası, markası ne olursa olsun, tüm ticari ve ev tipi klimaları kapsıyor. Ev veya ofislerdeki klimaların yılda en az 1 kez bakımının yapılması cihazların performansı ve enerji tasarrufu açısından büyük önem taşıdığını belirten Daikin uzmanları, bakımların yetkili servislerce yapılmasının önemine dikkati çekiyor.

Daikin’in tüm Türkiye’ye yayılmış 500’ün üzerindeki yetkili uzman servisleri tarafından yapılacak klima bakım kampanyasından yararlanmak için 15 Haziran’a kadar Daikin Çağrı Merkezi’nin 7/24 hizmet veren 444 99 90 numarasını arayarak randevu alınması yeterli olacak.

Daikin Akademi bünyesinde periyodik olarak verilen eğitimlerle uzmanlıklarını artıran yetkili servislerce sağlanan klima bakımları hem cihazlarınızın ömrünü uzatıyor hem de enerji tasarrufu açısından büyük avantajlar sağlıyor. Klimaların bakımlarını yılda en az 1 kere yaptırmak, cihazın ilk günkü gibi verimli çalışmasına olanak sağlarken aynı zamanda bir dizi avantajı da beraberinde getiriyor.

Açıklamaya göre, filtresi tıkalı klimaların performansının düştüğünü belirten Daikin uzmanları, böyle bir durumda cihazın kullandığı elektrikle doğru orantılı olarak ısıtma/soğutma yapamayacağını, bunun da yüksek elektrik faturası anlamına geldiğini ifade ediyor. Bakım giderleri için ödenen bedelin sağlanan enerji tasarrufuyla 1 yıl içinde amorti edildiğini aktaran uzmanlar, yetkili servislerce düzenli olarak bakımı yapılan klimaların sonradan çıkabilecek daha büyük ve masraflı arızaların da önüne geçtiğini belirtiyor.