WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Kanada Başbakanı istifa planını duyurdu

Ottowa, 6 Ocak (Hibya) - Kanada Başbakanı Justin Trudeau artan liderlik krizinin ardından, desteğini yitirmesi üzerine Liberal Parti liderliğinden istifa edeceğini söyledi.

Kanada Başbakanı istifa planını duyurdu
Paylaş:

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ülkenin başbakanlığı görevinden istifa etmeyi ve yeni bir iktidar partisi lideri seçildiğinde görevi bırakmayı planladığını söyledi.

Trudeau ''Kanada parlamentosu, yeni bir lider seçilene kadar 24 Mart'a kadar askıya alınacak'' dedi.

11 yıl Liberal Parti lideri ve dokuz yıl başbakan olan Trudeau, Donald Trump'ın gümrük vergisi tehditlerinden kilit müttefiklerin istifasına ve felaketle sonuçlanan kamuoyu yoklamalarına kadar artan bir dizi krizle karşı karşıyaydı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.