GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-11-2022 13:49

BAŞKAN BEYAZGÜL, “İLÇELERE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Bozova ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçede yapımı tamamlanan Kadın Destek Merkezi, Gençlik Merkezi ve Kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Beyazgül, ekonomisi güçlü bir belediye olarak vatandaşlara hizmet verdiklerini söyledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “İLÇELERE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Bozova ilçesinde düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürü Sait Güllüoğlu, Daire Başkanları, Birim Müdürleri ile çok sayıda muhtar katıldı.

Muhtarlar toplantısında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozova ilçesinde yapılan ve yapım çalışmaları devam eden projeler hakkında kısa sunum yapıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde 13 ilçeye adil hizmet verdiklerini anlatan Başkan Beyazgül, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KANGREN OLAN SORUNLARI ÇÖZDÜK’’

Yıllardır süregelen ve bir türlü çözülemeyen sorunları birer birer çözerek kangren olan sorunları çözdüklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Büyükşehir Belediyemiz 13 ilçemize hizmet veriyor. Yaklaşık 2 milyon 200 bin, 400 bin de mülteci misafirimizle birlikte 2 milyon 600 bin kişiye hizmet veriyoruz. Stabilize, bazalt ve asfaltımızı kendimiz ürettik.  Kamyon ve iş makinalarımızı aldık. Ekonomisi çok güçlü bir belediyemiz var. Ekipmanlarımız güçlü, araçlarımız var. Muhtarlarımıza daha hızlı ulaşabilmek adına Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde Muhtarlık sistemini kurduk. 30-40-50 yıllık kangren olmuş sorunları çözmeye devam ediyoruz’’ dedi.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ise ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçemize gereken hizmetleri yapıyoruz. Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.  

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ise son 10 yılda yapılamayan hizmetlerin iki yıl içerisinde yapıldığını söyledi.

Toplantıya katılan Bozova merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarları ise yapılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

ibrahim uyguribrahim uygur