WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

İtalya, kanser hastası 21 Filistinli çocuğa yardım edecek

Roma, 22 Ocak (Hibya) - İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, kanser hastası 21 Filistinli çocuğa yardım edeceklerini duyurdu.

İtalya, kanser hastası 21 Filistinli çocuğa yardım edecek
Paylaş:

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Tajani, ateşkesin ardından Gazze İçin Gıda girişimininin yeni bir aşamasını başlattığını duyurdu.

İtalya'nın, kanser hastası 21 Filistinli çocuğa yardım için hastanelerinin en iyi imkanlarını bir araya getirmeye karar verdiğini belirten Tajani, "Hükümet barış ve savaştan etkilenen halklar için ön saflarda yer almaktadır." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.