WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Ahmet Mergen Park ve Spor Tesisi Keçiören'de hizmete açıldı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, muhteşem bir eseri daha Keçiören'e ve Yayla Mahallesine kazandırdıklarını belirtti

Ahmet Mergen Park ve Spor Tesisi Keçiören'de hizmete açıldı
Paylaş:

İSTANBUL (AA) - Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Yayla Mahallesi'ne inşa edilen ve deprem şehidi Ahmet Mergen'in ismi verilen park ve spor tesisinin açılışı yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ahmet Mergen Park ve Spor Tesisinin açılışı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, MHP Keçiören İlçe Başkanı Arif Aksu, Ahmet Mergen’in Babası Hüseyin Mergen ve Ablası Gizem Mergen, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, muhteşem bir eseri daha Keçiören'e ve Yayla Mahallesine kazandırdıklarını belirtti.

Altınok, "Burada deprem şehidimiz Ahmet’in adını yaşatacağız. Hukuk fakültesi 3. sınıf öğrencisiydi. Bütün hayali de avukat olmaktı. Tatile gidiyor, 6 Şubat’ta Asrın Felaketi depreme yakalanıyor. 6 Şubat depreminde rahmeti rahmana kavuşan bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. " dedi.

" Tesisimizde yürüyüş yolu, iki tane halı saha, tenis kortu, basketbol sahası yüzme havuzu, çocuk parkı ve yeşil alan bulunuyor. " yorumunu yapan Altınok sözlerini şöyle tamamladı:

" Burası 10 sene sonra yemyeşil olacak. İnsanlarımız ağaçların arasında yürüyüş yapacak. Sağlıklı toplumun temeli spor yapmaktır. Bunların hepsi ücretsiz. Keçiören, Ankara'da en çok genç ve çocuğumuzun olduğu ilçedir. İlçe ama bir milyon nüfusu var. Dolayısıyla bu projeler, bu eserler şehrin değerine artı değerler katıyor. Keçiören Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesinden daha çok spor tesisi yapıyoruz. Daha çok kütüphane yapıyoruz. Daha çok kreşler yapıyoruz. Daha çok kültür merkezleri yapıyoruz. "

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.