WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Sybiha: Ukrayna, dünyadaki herkesten daha fazla adil ve kalıcı bir barış istiyor

Kiev, 5 Mart (Hibya) - Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, yarın yapılacak olan Avrupa Konseyi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sybiha: Ukrayna, dünyadaki herkesten daha fazla adil ve kalıcı bir barış istiyor
Paylaş:

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, yarın yapılacak olan Avrupa Konseyi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ukrayna'ya destek için Avrupa Birliği'nden yeni güçlü adımlar beklediklerini belirten Sybiha, şunları söyledi:

"Kararlı AB adımları, Rusya'ya yönelik artırılmış baskılarla birlikte, Ukrayna'yı daha güçlü bir konuma getirebilir, adil bir barışı daha yakın hale getirebilir ve ayrılmaz transatlantik güvenliğimizi güçlendirebilir. Garantili güvenlikle Ukrayna, Avrupa'nın kalıcı barış ve kalkınma için ana gücü olacaktır. Barış bizim bir numaralı önceliğimizdir. Ukrayna, dünyadaki herkesten daha fazla adil ve kalıcı bir barış istiyor."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Lokman Hekim, paylarından geri aldı

Akışın sonuna geldiniz.