WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Leyen: Ekonomik ve yenilikçi potansiyelimiz güvenliğimiz için bir değerdir

Brüksel, 9 Mart (Hibya) - Avrupa Birliği (AB) Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, REARM Avrupa planı kapsamında açıklama yaptı.

Leyen: Ekonomik ve yenilikçi potansiyelimiz güvenliğimiz için bir değerdir
Paylaş:

Avrupa Birliği (AB) Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, REARM Avrupa planının savunmayı ve tek pazarı güçlendireceğini duyurdu.

Leyen, "Ekonomik ve yenilikçi potansiyelimiz güvenliğimiz için bir değerdir. Bu ay, savunma sanayimiz için de yeni bir basitleştirme paketini başlatacağız. Ve Tasarruf ve Yatırım Birliği'ni duyuracağız" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.