İSTANBUL (AA) - Divarese yaz koleksiyonunun her parçası, yaz tatillerinde konfor ve şıklığından ödün vermek istemeyenler için vazgeçilmez parçaları bir araya getiriyor.

Divarese'den yapılan açıklamaya göre, gerek kumsalda gerekse tekne ya da "happy hour" partilerinde markanın iddialı olduğu kadar rahatlığı da ön planda tutan ayakkabı tasarımları gündüzden geceye uzanan stilin tamamlayıcısı oluyor.

Divarese kadın koleksiyonunda yer alan maviden turuncuya, pembeden vizon rengine uzanan topuklu ve düz sandaletler, hasır ve deriden terlikler ve George Hogg espadriller kombinlendiği kıyafetlerle dikkat çekici bir stil sunuyor.

Divarese, plajda kumsal ve denizin yanı sıra konforu da farklı formlardaki terlik ve düz sandaletle ayaklarda hissettiriyor. Stili tamamlayacak hasır ve örgü çantalarla da şıklık her zaman ön planda oluyor. Akşam davetlerinde ise Divarese'nin özel comfort fit tabanlı topuklu sandaletleri gece boyunca konforlu ve şık adımlar için tatil valizinin olmazsa olmazları arasında yerini alıyor.

Divarese erkek koleksiyonunda da tatilde seyahat ve sırt çantaları kullanmayı sevenler için birbirinden şık modelleriyle yaz tatiline eşlik ediyor.

Yine tatil boyunca gündüzden geceye her stile eşlik edebilecek pastel tonlardan ve canlı renk alternatiflerinden oluşan George Hogg ve Divarese deri sneakerlar, loafer ve terlikler hem plajda hem de yaz akşamlarında kullanılabilirken konforu da ön planda tutuyor.