WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

Bursa Şehir Tiyatrosu, ‘Kısa Süren Saltanat’ oyununu sanatseverlerle buluşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ünlü yazar John Steinbeck’in romanından uyarlanan ‘Kısa Süren Saltanat’ adlı yeni oyunu, Tayyare Kültür Merkezi’nde yapılan prömiyerle sanatseverlerle buluştu.

Bursa Şehir Tiyatrosu, ‘Kısa Süren Saltanat’ oyununu sanatseverlerle buluşturdu
Paylaş:

Bursa’da 2024-2025 Tiyatro Sezonu’na ‘Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü’, ‘Süleyman ve Öbürsüler’ ve ‘Maskbeth’ ile hızlı bir giriş yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu kez seyircisini bir dünya prömiyeri ile selamladı.

Usta yazar John Steinbeck’in 1957 yılında yazdığı kısa romanı ‘Kısa Süren Saltanat’, Kerem Pilavcı’nın uyarlaması ve ödüllü Yönetmen Emrah Eren’in rejisiyle Bursalı seyirciyle buluştu.

Steinbeck’in masalsı Fransa’sında siyasi istikrarsızlık sürerken hortlayan monarşi fikrinin sıradan bir ailenin hayatını nasıl alt üst ettiğini konu edinen oyun, Bursa Şehir Tiyatrosu oyuncularının ve tasarımcılarının çalışmaları sonucunda sahnelendi. Sanatçılar, oyunun sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.