WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Tekin: Kendi kişisel çıkarlarını her şeyin üstünde tutanlar hesapsızca hareket etmektedir

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kendi kişisel çıkarlarını her şeyin üstünde tutanların, yaptıklarının ülke ve millet için doğuracağı zararları zerre kadar düşünmeden, bencilce ve hesapsızca hareket ettiğini belirtti.

Tekin: Kendi kişisel çıkarlarını her şeyin üstünde tutanlar hesapsızca hareket etmektedir
Paylaş:

Milli Eğitim Bakanı Tekin, yaptığı açıklamada “CHP’nin içine düştüğü akıl tutulmasını izah etmekte herkes zorlanıyor. Kanımca, Sayın Cumhurbaşkanımızın 2009 yılındaki ‘One Minute’ çıkışı, Türkiye’de siyasal hayatta birçok dinamiği yerinden oynattı. Kendi kişisel siyasi çıkarları için ülkesini satmaktan çekinmeyen küresel yapının Türkiye’deki maşası olan FETÖ unsurları, siyasete gayriahlaki yöntemlerle müdahale etmeye başladı.” ifadelerini kullandı.

AK Parti ve MHP’nin bu unsurlardan kısa sürede kurtulduğunu ifade ederek Bakan Tekin, şunları kaydetti:

“CHP ise, Mayıs 2010’da Deniz Baykal’a kurulan komplodan itibaren bu yapıların etkisinden bir türlü kurtulamadı. Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve ekibinin yabancı medyaya verdikleri röportajlarda küresel sermayeye atfen kullandıkları “Biz sizin adınıza Türkiye’de bu kavgayı veriyorduk, şimdi bizi yalnız bırakıyorsunuz” şeklindeki açıklamalar, ardından Gezi olaylarını hatırlatan sokak hareketleri çağrısı ve son olarak boykot söylemleri, tam da 2009 sonrasında yaşananları anımsatmaktadır.”

Bakan Tekin, kendi kişisel çıkarlarını her şeyin üstünde tutanların, yaptıklarının ülke ve millet için doğuracağı zararları zerre kadar düşünmeden, bencilce ve hesapsızca hareket ettiğini belirterek, “Bu tavrın demokrasiyle, hukuk devletiyle, bağımsızlıkla ve vatanseverlikle hiçbir ilgisinin olmadığını kendilerine hatırlatmak, bizler için bir vatandaşlık borcudur.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.